همیار مجازی

طرز تهیه بورک گوشت و برنج | burek meat and rice

بورک گوشت و برنج

بورک گوشت و برنج

در کشور ترکیه بورک برنج و گوشت یک میان وعده بسیار محبوب بین مردم کشور ترکیه است که ما برای شما روش درست کردن بورک گوشت و برنج را آماده کردهایم تاشما نیز بتوانید این میان وعده مقوی و لذیذ را برای عزیزان خود درست کنید.

میزان سرو ۴ الی ۶ نفر 

مواد لازم برای خمیر

 آرد                                                   ۲ پیمانه                                         
 تخم مرغ یک عدد
 ماست یک چهارم پیمانه
 آب یک چهارم پیمانه
 نمک به مقدار لازم

 مواد لازم : میانی 

 گوشت گوساله (چرخ کرده ):                            ۲۰۰ گرم                                 
 برنج یک دوم پیمانه
 پیاز خرد شده یک عدد متوسط
 کره یا روغن یک قاشق غذا خری
 نمک  به مقدار مورد نیاز
 فلفل سیاه پودر شده به مقدار مورد نیاز
 زعفران دم کشیده به مقدار مورد نیاز
 آب داغ یک دوم پیمانه

  طرز تهیه :

قدم اول

برای اینکه مواد میانی را تهیه کنیم ابتدا کره یا روغن را در ظرف مناسبی حرارت میدهیم و گوشت چرخ کرده را کاملا در آن تفت میدهیم تا برشه شود .

گوشت چرخ کرده

قدم دوم

سپس پیاز را که قبلا خرید کرده ایم اضافه میکنیم و به گوشت و پیاز فلفل سیاه  و نمک را اضافه میکنیم .

قدم سوم

برنج قبلا در اب خیس شده را در آب داغ میریزیم و به اندازه کافی به آن نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که کمی آب برنج کم شود و برنج کمی پخته شود .

burek

قدم چهارم

به گوشت تفت داده شده به مقدار مورد نیاز فلفل سیاه و زعفران دم ساییده شده دم کشیده اضافه میکنیم وبگذارید غذا بپزید تا زمانی که کاملا آب کشیده شود ،سپس ظرف را کنار بگذارید.

قدم پنجم

برای تهیه خمیر تمامی مواد یعنی آرد ،ماست ،تخم مرغ ،نمک و آب را باهم در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید و موارد را ورز دهید .روی خمیر بدست امده را با پارچه ای مرطوب میپوشانیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت استرحت کند.

خمیر برای بورک

قدم ششم

از خمیر به دست آمده گلوله های به اندازه گردو جدا میکنیم و آن را روی میز کار پهن می نماییم از برنج و گوشت تفت داده شده را در وسط ان قرار میدهیم سپس خمیر را تا میکنیم و لبه های آن را محکم میکنیم.

قدم هفتم

روغن را در ظرف مناسبی میریزیم و آن را حرارت میدهیم سپس بورک ها را داخل روغن سرخ میکنیم میگذاریم بورک ها برشته و طلایی رنگ شوند .

و در مرحله اخر بورک ها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپز خانه میگذاریم تا روغن اضافی ان گریفته شود. میان وعده بورک آماده سرو است .

بورک گوشت و برنج

 

 

مطالب مرتبط :

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

1 دیدگاه در “طرز تهیه بورک گوشت و برنج | burek meat and rice

[…] طرز تهیه بورک گوشت و برنج | burek meat and rice […]

پاسخ دهید