همیار مجازی

نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش | Chicken Sour

امروز میخواهیم نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش را به شما آموزش دهیم

نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش

جوجه کباب با سس انار که به جوجه ترش معروف است یک غذای محبوب شمالی است که بخاطر سس انار یک طعم منحصر به فرد دارد .اگر به شمال رفته باشید یا دوستی در انجا داشته باشید حتما اسم کباب ترش شمال را شنیده اید تنها تفاوت میان جوبه کباب ترش و کباب ترش این است که جوجه کباب ترش با گوشت مرغ درست میشود.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

مواد مورد نیازمقدار مورد نیاز
سینه مرغ خرد شده1 کیلو گرم
رب انار2 قاشق غذا خوری
گردوی اسیاب شده100 گرم
روغن زیتون خوراکی2 قاشق غذا خوری
سیخ چوبیبه اندازه کافی

نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش

نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش

قدم اول

اول ظرفی را بیاورید سپس رب انار و گردوی اسیاب شده را در ان بریزید و باهم مخلوط نمایید .

قدم دوم

روغن زیتون را به آن اضافه نمایید تا سس ما رقیق شود .

قدم سوم

سینه مرغ را تکه تکه کرده و ان را در ظرفی بریزید سپس سس اناری را که آماده کرده اید را روی سینه مرغ بریزید و کمی هم بزنید تا گوشت مرغ به سس اغشته شود ،سپس زمانی حدود ۳ ساعت را منتظر بمانید تا گوشت مرغ طعم دار شود .

قدم چهارم

گوشت مرغ طعم دار شده است ان را به سیخ بکشید ،در ماهی تابه کمی روغن سرخ کردنی بریزید و سپس سیخ ها را درون ان بچینید ،درماهی تابه را بزارید و سپس مدتی صبر کنید تا گوشت ها مغز پخت شوند .البته میتوانید گوشت مرغ طعم دار شده را نیز روی منقل بگذارید و در فضای ازاد با ذغال جوجه ترش خود را کباب نمایید.

قدم پنجم

غذا آماده سرو است شما میتوانید کباب را در کنار غذاهای دیگه بگذارید و آن را تزیین و بعد میل نمایید.

 

بیشتر بخوانید :

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

4 دیدگاه در “نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش | Chicken Sour

[…] نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش […]

[…] نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش | Chicken Sour […]

[…] نحوه آماده کردن جوجه کباب ترش | Chicken Sour […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.