همیار مجازی

طرز تهیه‌ی بستنی سنتی خانگی

بستنی سنتی:

یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی سنتی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

امروزه بدلیل کیفیت پایین بستنی های بازار خودتان میتوانید یک بستنی لذیذ درست کنید که خیلی بیشتر از محصولات بازار سالم تر باشد.

 

نکته:

  1. این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.
  2. اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
  3. ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
  4. اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
  5. هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
  6. بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
  7. اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

 

 بستنی سنتی

 

بستنی سنتی
بستنی سنتی

مواد لازم برای تهیه ۱٫۵ کیلو بستنی سنتی:

  • شیر: ۱ لیتر
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • ثعلب: ۲ قاشق چای خوری
  • محلول زعفران: ۲قاشق سوپ‌خوری
  • گلاب مرغوب: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • پودر هل سفید: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خامه‌ی صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • پسته‌ی خرد شده: ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

۱) شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲) سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳) خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

 

 

دیگران خوانده اند:

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

1 دیدگاه در “طرز تهیه‌ی بستنی سنتی خانگی

دیدگاهتان را بنویسید