همیار مجازی

طرز تهیه چهار نوع قارچ شکم پر _ لذیذ و آسان

قارچ شکم پر

قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ و کمی سلیقه نیاز داریم.

 

اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام دارد ولی با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی کردن فضای داخل آن و پر کردن مخلوطی از مواد در آن امکان پذیر نیست اما اگر قارچ های بزرگی انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار باقی می ماند که می توان آن را به عنوان ظرفی کم عمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.

در این پست چهار نوع درست کردن قارچ شکم پر را برایتان توضیح داده ایم که هر چهار مدل خوشمزه و لذیذ هستند.

 

۱) قارچ شکم پر با میگو

 

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر با میگو

 

مواد لازم:

  • قارچ پوتوبلو ( اگر این نوع قارچ را نداشتید میتوانید از قارچ دکمه ای استفاده کنید)
  • تعداد میگو: ۸ تا ۱۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو: نصف یک لیمو
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون طبیعی: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

۱)  ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.

۲) سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم.

۳) نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم.

۴) مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم.

۵) فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم.

۶) سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

۷) در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم.

۸) ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود.

۹) سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم.

۱۰) سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.

۱۱) برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان. در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.

 

 

 

۲) قارچ شکم پر با اسفناچ و پنیر

 

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر با اسفناج و پنیر

 

مواد لازم:

  • قارچ درشت: ۲۰ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • اسفناج خرد شده بدون آب: ۲۸۰ گرم
  • پنیر مازارلا: یک لیوان
  • پنیر پارمزان: یک لیوان
  • نمک وفلفل: به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

۱) فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.

۲) ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید.

۳) در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.

۴) نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید.

۵) زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید.

۶) قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید و نوش جان کنید.

 

 

۳) قارچ شکم پر با خرده نان و پنیر خامه‌ای

 

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر با خرده نان و پنیر خامه‌ای

مواد لازم:

  • قارچ بزرگ: ۲۲۵ گرم
  • خرده نان همراه با ادویه: ۳ قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه‌ای با مخلوط اسنفاج و در صورت ممکن کنگر: ۱۸۵ گرم

 

طرز تهیه:

۱) ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید.

۲) پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).

۳) قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.

 

 

۴) قارچ شکم پر با گوشت چرخ شده

 

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر با گوشت چرخ شده

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: حدودا ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد
  • قارچ درشت: ۵ عدد
  • سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
  • نمک و فلفل و رب گوجه: به اندازه کافی
  • ذرت پخته: ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده : به اندازه کافی

طرز تهیه:

۱) قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.

۲) قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشود.

۳) پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.

۴) قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب و طلایی بشود.

 

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

2 دیدگاه در “طرز تهیه چهار نوع قارچ شکم پر _ لذیذ و آسان

[…] طرز تهیه چهار نوع قارچ شکم پر _ لذیذ و آسان […]

[…] طرز تهیه چهار نوع قارچ شکم پر . […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.